restaurant

intermacedonia

Restaurantul nostru functioneaza de peste 25 de ani si va ofera preparate traditionale romanesti si specialitati europene, la inalte standarde de calitate.

informatii

capacitatea salonului principal este de 150 persoane, iar a separeului de 40 de persoane;

salonul principal are o suprafata de 350 mp, in forma de patrulater, cu un ring de dans mare in centru, astfel incat sa existe o vizibilitate maxima de la toate mesele;

separeul comunica printr-o usa dubla cu salonul principal si are o suprafata de 70 mp;

formatia de muzica „INTERMEZZO” (cu solistii Vali Matei si Maria Popa), cu program zilnic intre orele 18–22 (pentru evenimente formatia poate fi contractata la preturi avantajoase);

restaurantul este situat la etajul cladirii si beneficiaza de o luminozitate deosebita, avand geamuri pe 3 laturi;

"Intermezzo"zilnic între orele 18:00 - 22:00

Meniuri evenimente

Meniurile de nunta au un tarif orientativ de 65 - 75 Euro iar cele pentru botezuri de 40 – 55 euro in functie de nr de feluri de preparate si bauturi servite, de durata totala estimata a evenimentului si daca evenimentul se va desfasura ziua sau se va incheia noaptea/dimineata.
Mai jos sunt prezentate cu titlu de exemplu 4 variante de mancare recomandate, insa este posibila schimbarea/mixarea felurilor de mancare in functie de preferintele dvs.
Meniurile pentru nunti si botezuri din oferta noastra sunt in mare aceleasi, cu mentiunea ca la meniurile de botez trebuie optat pentru un singur fel de mancare dintre "Peste" si "Fel principal I" .
In general, clientii nostri de pana acum au optat pentru "Peste" in loc de "Sarmale", acestea din urma fiind mai potrivite la nunti. Altfel spus, la botezuri se servesc de regula 3 feluri de mancare in loc de 4 feluri ca la o nunta. Asta nu inseamna ca nu se pot opera modificari pe variantele de meniu in functie de durata estimata a evenimentului si preferintele dvs.

BAUTURI – incluse, atat la nunti cat si la botezuri:
• 50-100 ml whisky, lichior, vodca, gin, martini, campari, coniac, cocktail alcool s.a.;
• Vinuri – alb, rose sau rosu la alegere din meniul a la carte, de pana in 45 lei/sticla de 750ml (diverse sortimente din podgoriile Dealul Mare- Budureasca, Jidvei, Cotnari, Recas, Beciul Domnesc, Vinul Cavalerului) sau la carafa Vinul Casei (Budureasca);
• Cafea, apa si bauturi racoritoare: Cola, Fanta, Sprite, Pepsi, Nestea/Ice Tea, Prigat, Santal.

01
Varianta 1 deschide
02
Varianta 2 deschide
03
Varianta 3 deschide
04
Varianta 4 deschide

Terasa

Salonul interior al terasei are o capacitate de 40 persoane (unde se pot organiza mici evenimente) iar terasa propriu-zisa, in aer liber, are o capacitate de circa 150 persoane. Este inconjurata de un generos spatiu verde de peste 300 mp, cu o fantana arteziana in centru;

 

STUDII DE PIATA, CERCETARI DE PIATA, SONDAJE DE OPINIE, CURSURI, CONFERINTE ETC.

Pentru care exista conditii favorabile prin aceea ca restaurantul se afla intr-o intersectie intens circulata.
Centrul de greutate cade, in aceste cazuri, pe inchirierea saloanelor , cu asigurarea, dupa caz, de cafea, gustari etc. Tariful se negociaza functie de fiecare caz in parte si depinde, esential, de intrevalul orar dorit sau ziua / zilele din saptamana cand se doreste rezervarea, preferabil de luni pana vineri.
Puteti rezerva o parte a salonului sau separeul unitatii cu o capacitate de circa 40 de locuri.

Contact

INTER MACEDONIA C.R. SRL

Adresa:
Sos. Mihai Bravu nr 95-100, sector 2, Bucuresti

Punct de reper:
Piata Iancului, in vecinatatea sediului PRO TV, in intersectia Sos. Mihai Bravu cu Soseaua Iancului , B-dul Pache Protopopescu si Str. Avrig.

Telefoane:
004 021 252.20.10 - Restaurant si Conducerea firmei
004 021.252.73.31 – Financiar si Contabilitate
004 021 252.21.90 – Supermarket

E-mail:
contabilitate.intermacedonia@gmail.com